Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rex Travel
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur la Eilat, Israel
364 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ziua 1 Tel Aviv – Marea Galileii – Capernaum – Tabgha – Raul Iordan - Tiberia

Sosire pe Aeroportul International Ben Gurion, asistenta la primire. Dimineata pe malul Marii Galileii. Turul incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si la locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileii asa cum era pe vremea lui Isus. Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Joseph.
Dupa pranz vizita la Raul Iordan si la locul de botez. Cina si cazare la hotel in Tiberias.

Ziua 2 Tiberia–Muntele Tabor– Valea Iordanului – Qumran – Marea Moarta – Bethleem
Plecarea din Tiberias. Vizita la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Prin Valea Iordanului la Ierihon cel mai vechi oras din lume, si Qumran. Vizita la Marea Moarta, cu posibila baie in apa sarata. Vizitam in Bethleem, Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina Cina si cazare la Bethleem.

Ziua 3. Ierusalim – Muntele Maslinilor – Bethleem
Se urca spre Ierusalim prin desertul Iudeii, pe la hanul Bunului Samaritean. Intrarea triumfala in Ierusalim prin portile vechi ale Vechii Cetati
Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus spre Muntele Maslinilor pana la locul Inaltarii. Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului Ierusalim. Coboram pana la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei. Cina si cazare la Bethleem.

Ziua 4. Ierusalim – Muntele Sion – Bethleem
Dimineata la Ierusalim vizitam Muntele Sion. Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, mormantul regelui David si manastirea Dormition, continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la West,vizitam noul oras. Vizita la Muzeul Holocaustului si Parlamentul Israelian (Knesset) pentru a vizita Menorah. Cina si cazare Bethleem.

Ziua 5. Ierusalim – Via Dolorosa - Eilat
Dimineata turul Ierusalimului se incheie cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul Iisus pe Drumul Crucii, pana la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Dupa-amiaza timp liber, pentru cumparaturi. Continuarea calatoriei prin desert, spre cunoascuta statiune de renume mondial, o adevarata „perla” a Marii Rosii: EILAT. Plecare la Eilat, staiune la Marea Rosie. Cina si cazare Eilat.

Ziua 6. Eilat

Timp liber de plimbare, plaja si cumparaturi la Eilat, frumoasa statiune la Marea Rosie. Tur de seara pe jos, in zone centrala a statiunii cu viata 24/24, un adevarat “ paradis verde”! Cina si cazare Eilat.

Ziua 7. Eilat – Tel Aviv

Timp liber de plaja si ultimele cumparaturi, ( Eilat zone scutita de TVA). Deplasare aeroport Eilat. Aeroportul International Ben Gurion. Asistenta personala la formalitatile de imbarcare. Incheierea servicilor. Despartire Shalom si pe curand.

Servicii incluse:

* bilet de avion Bucuresti `euro` Tel Aviv `euro` Bucuresti
* 6 nopti cazare cu demipensiune in Tiberia/Bethleem si Eilat, hoteluri 3
* transport local cu autocar/minibus de lux
* vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
* ghid local - insotitor de grup limba romana


Nota:
tariful este valabil pentru toate categoriile de varsta

Hoteluri inscrise in program :
Tiberia – 1 noapte - Hotel Eden , Hotel Nofim sau similar
Bethleem – 3 nopti – Hotel Alexander , Hotel Nativity sau similar
Eilat – 2 nopti - Hotel Americana , Hotel Dalia sau similar.
Din Gura in Gura